Jornades de supervivència a la psiquiatria próximament!

Posted: Novembre 9, 2011 in Uncategorized

Salut companys i companyes!

Fa temps que estàvem xerrant a l’Assemblea de Majaras de fer unes Jornades d’antipsiquiatria. Manca d’experiència, un grup fa poc format,… i que! si més no estàvem animats; xerrant sobre les activitats, creant la idea, reunint contactes i una mica de sort fins a marcar un dia al calendari per dir als ponents i escriure-ho en un cartell!

Des de juny, ara ja podem dir que la jornada ha anat creixement i sobretot prenent forma. Ja tenim títol: Jornades de supervivència a la psiquiatria. Ja tenim dates: 2-3-4 de Desembre. I lloc: CSO Can Vies. i l’Ateneo Libertario de Sant Boi. Próximament els cartells  i tríptics amb la programació!

Tot plegat intenta ser un gra de sorra més cap endins i cap enfora, per formar-nos en un esperit crític i solidari alhora que intentem traspassar els murs tot esperant no estar massa insensibilitzats. Tots/es convidats/des a compartir, aprendre, debatre, reflexionar,…

Kafeta majara a la RevolSalud compañerxs!

Hace tiempo que estábamos charlando en la Asamblea de Majaras de hacer unas Jornadas de antipsiquiatría. Falta de experiencia, un grupo recientemente formado, … y que! nos estábamos animados, hablando sobre las actividades, creando la idea, reuniendo contactos y un poco de suerte hasta marcar un día en el calendario para decir a los ponentes y escribir en un cartel!

Desde junio, ahora ya podemos decir que la jornada ha ido crecimiento y sobre todo tomando forma. Ya tenemos título: Jornadas de supervivencia a la psiquiatría. Ya tenemos fechas: 2-3-4 de Diciembre. Y lugar: CSO Can Vies y el Ateneo Libertario de Sant Boi.  Próximamente los carteles y trípticos con la programación!

Todo ello intenta ser un grano de arena más hacia dentro y hacia fuera, para formar en un espíritu crítico y solidario a la vez que intentamos traspasar los muros esperando no estar demasiado insensibilizados a las luchas ajenas. Todxs invitadxs a compartir, aprender, debatir, reflexionar,…

Anuncis
Comentaris
  1. Lawliet ha dit:

    Em sembla genial que feu aixó pero jo depenc d’una medicació i de visites regulars al psiquiatra. I per molt que emb diguin els amics no et preguis tot aixó jo ho necesito. El que jo demano es un millor tracte cap al pacient perque no som ninots de laboratori som personas.

  2. majarasbcn ha dit:

    Eiii Lawliet!! molt bones! s’obre l’espai de les Jornades per parlar de tot plegat; inquietuds, crítiques, necessitats,… des del respecte a l’opció de cadascú! la idea seria que el propi pacient tingues diverses opcions i plena capacitat d’escollir el seu tractament o camí de salut! el tema de la sobremedicació i el tracte al pacient segur que sortirà en els debats en més d’una ocasió! t’animes a participar? a escoltar, parlar, compartir, el que vulguis! ets benvingut/da!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s