Aps! nosaltres

L’Assemblea de Majaras som un col•lectiu que sorgim a Sant Boi (Baix Llobregat), on es troben dos dels psiquiàtrics més prestigiosos de tot l’estat espanyol. Som un col·lectiu composat per persones preocupades pel patiment de tots els graus de la psiquiatria oficial i les males pràctiques i els abusos de poder que es produeixen en la relació entre la majoria dels professionals psiquiàtrics i els pacients. Alguns de nosaltres ho estem patint i altres estem sensibilitzats i som solidaris amb aquesta lluita.

No només volem denunciar aquest sistema sinó que també volem debatre sobre com buscar alternatives que eliminin definitivament els mals tractes violents i jeràrquics imposats per aquestes institucions i poder buscar una empatia amb la persona afectada i el seu entorn familiar i social. A setembre 2011 el col·lectiu ja porta mig any organitzant-nos i treballant a la difusió de la denúncia de la psiquiatrització.

Per aconseguir-ho, estem organitzant activitats: xerrades, jornades, debats, intercanvi d’experiències, etc. I si vols participar, ens trobem tots els dimecres a partir de les 16h en el CSO la Revoltosa, c/ Rogent, 82 <M> Clot sortida València o Camp de l’Arpa

CAST

La Asamblea de Majaras somos un colectivo que surgimos en Sant Boi del Llobregat, ciudad de la província de Barcelona, donde se encuentran dos de los psiquiátricos más prestigiosos de todo el Estado Español. Somos un colectivo compuesto por personas preocupadas por el sufrimiento de todos los grados de la psiquiatría oficial y las malas prácticas. Algunos de nosotros lo vivimos y otros estamos sensibilizados y somos solidarios en esta lucha.

No solo queremos denunciar este sistema sinó que también queremos debatir sobre como buscar alternativas que eliminen definitivamente los malos tratos violentos y jerárquicos impuestos por estas instituciones y poder buscar una empatía con la persona afectada y su entorno familiar y social. A setiembre 2011 el colectivo ya  lleva medio año organizándonos y trabajando en la difusión de la denuncia de la psiquiatrización.

Para conseguirlo estamos organizando actividades: charlas, jornadas, debates, intercambio de experiencias, etc. Si quieres participar nos encontraras todos los miércoles a partir 16h en el CSO la Revoltosa, c/ Rogent, 82 <M> Clot  salida València o Camp de l’Arpa

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s