JORNADES

TEXT PRESENTACIÓ JORNADES
Hem nascut bressolades per la por a ser diferents, pel pànic a no ser les millors, per la competició i l’individualisme. Hem crescut trepitjant les nostres companyes i acomplexades per no tenir un cos com els de la tele. Hem viscut a la recerca de la felicitat per tenir cada cop més i més. Ens han fet comprar una vida basada en el consum de béns i d’experiències, eternament insatisfetes, eternament incompletes.
El dolor que moltes sentim és fruit de la nostra inadaptació i aquesta inadaptació no és una cosa de la que ens vulguem lliurar… Estar ben adaptades a una societat malalta no és símbol de bona salut, però aquesta inadaptació causa dolor, i de vegades molt. No pretenem adaptar-nos a una societat que ens exclou per naturalesa. No pretenem conformar-nos amb una societat que prima l’enriquiment individual per sobre del conjunt de les persones. Pensem que la nostra inadaptació ens brinda l’oportunitat d’adonar-nos de què és el que en aquesta societat no rutlla. Tot i així, aquest dolor pot ser insuportable. De vegades, i sobretot quan és viscut en la intimitat, el dolor ens impedeix descobrir l’origen que el genera i acabem pensant que nosaltres som els culpables dels nostres malestars.
És per això que des de l’Assemblea de Majaras hem decidit trobar-nos per compartir experiències, parlar d’alternatives i denunciar les pràctiques d’aquest sistema,  focus i origen d’on emanen els nostres malestars. No seran els psiquiàtrics ni les pastilles les que ens permetin gaudir de la salut sinó una vida apassionada i viscuda amb la complicitat de totes les persones…
La resistència, a tot allò que ens oprimeix, i la llibertat són la nostra millor teràpia!

Per a veure el programa de les Jornades cliqueu aquí

————————————

TEXTO PRESENTACIÓN JORNADAS
Hemos nacido mecidas por el miedo a ser diferentes, por el pánico a no ser las mejores, por la competición y el individualismo. Hemos crecido pisando acomplejadas a nuestras compañeras  por no tener un cuerpo como los de la tele. Hemos vivido en la búsqueda de la felicidad por tener cada vez más y más. Nos han hecho comprar una vida basada en el consumo de bienes y de experiencias, eternamente insatisfechas, eternamente incompletas.
El dolor que muchas sentimos es fruto de nuestra inadaptación y esta inadaptación no es algo de lo que nos queramos entregar … Estar bien adaptadas a una sociedad enferma no es símbolo de buena salud, pero esta inadaptación causa dolor, y a veces mucho. No pretendemos adaptarnos a una sociedad que nos excluye por naturaleza. No pretendemos conformarnos con una sociedad en la que prima el enriquecimiento individual por encima del conjunto de las personas. Pensamos que nuestra inadaptación nos brinda la oportunidad de darnos cuenta de qué es lo que en esta sociedad no funciona. Sin embargo, este dolor puede ser insoportable. A veces, y sobre todo cuando es vivido en la intimidad, el dolor nos impide descubrir el origen que lo genera y acabamos pensando que nosotros somos los culpables de nuestros malestares.
Es por ello que desde la Asamblea de Majaras hemos decidido encontrarnos para compartir experiencias, hablar de alternativas y denunciar las prácticas de este sistema, foco y origen de donde emanan nuestros malestares. No serán los psiquiátricos, ni las pastillas las que nos permitan disfrutar de la salud sino una vida apasionada y vivida con la complicidad de todas las personas …
La resistencia, en todo aquello que nos oprime, y la libertad son nuestra mejor terapia!-

Para ver el programa de las jornadas haced un click aquí

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s